Over ons

Al 38 jaar een solide partner!

Wij zijn een onafhankelijke organisatie en onze adviseurs zijn oud- managers, bedrijfseconomen, bedrijfskundigen, en financieel adviseurs met hoogwaardige financiële- en organisatie kennis.

Samen met ons gespecialiseerde partnernetwerk ondersteunen wij ondernemingen en organisaties op financieel-en organisatieniveau.

Bracu Management is al meer dan 10 jaar expert met Crowdfunding projecten.

Onze dienstverlening is transparant met een resultaatgerichte aanpak.

Wij richten ons op bedrijven in diverse branches o.a.: Handel- en groothandel, Retail, Horeca, In- & export, Productie, Media, ICT, Automotive en Zorgsector

Business Planning

Om in crisissituaties uw onderneming op koers te houden of er weer bovenop te krijgen, is externe hulp onontbeerlijk. Of het nu gaat om opdrachten op het terrein van crisis-, restructuring-, of financieel management, wij kennen de mensen en werken al jaren met hen samen.

Crowdfunding

Crowdfunding: een andere manier van financieren! Maar wat is Crowdfunding? Wat houdt Crowdfunding nu eigenlijk in? Waar moet u aan voldoen; wat heeft u nodig; welke informatie is nodig; welke zekerheden worden gevraagd; wat als u een BKR-registratie heeft. En zo zijn er nog tal van vragen cq aandachtspunten.

Online of offline advies!

Financiering/crowdfunding/sparring of anders?

Wij bieden het allemaal!

Ondanks Covid kan en moet de business wel doorgaan, ook bij U!

Wilt u een uur gratis online advies via skype of Zoom?

Mail dan naar info@bracu.nl

Bart is een ervaren interimmanager en gespecialiseerd in Recovery, Crowdfunding & New business. Hij heeft veel ondernemers geholpen hun bedrijf weer op koers te zetten en financieel gezond te maken.

Drs Bart de Jong RA MBA - Recovery & Crowdfunding specialist

Leonard is een door de wol geverfde ondernemer. Hij is gespecialiseerd in New business, Marketing en heeft al vele (jonge) ondernemers geholpen hun producten op de markt te brengen.

Ir Leonard Rossi MBA - New Business advisor

Recent Nieuws

Business plan

Update je plannen

Dec 08, 2021

Crowdfunding

Hoe maak ik een aanvraag?

Feb 09, 2021

Business recovery

Shake and spice youre Business!!

Dec 01, 2021